OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Tyto Zásady ochrany osobních údajů popisují, jak Digiton Agency (dále jen "Stránky" nebo "my") shromažďuje, používá a zveřejňuje vaše osobní údaje, když navštívíte nebo nakupujete na Těchto Stránkách.

Když navštívíte web, shromažďujeme určité informace o vašem zařízení, vaší interakci se stránkou a informace nezbytné ke zpracování vašich nákupů. Můžeme také shromažďovat další informace, pokud nás kontaktujete pro zákaznickou podporu. V těchto Zásadách ochrany osobních údajů označujeme veškeré informace, které mohou jednoznačně identifikovat jednotlivce (včetně níže uvedených informací), jako "Osobní údaje". Další informace o tom, jaké osobní údaje shromažďujeme a proč, naleznete v níže uvedeném seznamu.

Informace o zařízení

  • Příklady shromažďovaných osobních údajů:verze webového prohlížeče, IP adresa, časové pásmo, informace o souborech cookie, jaké stránky nebo produkty si prohlížíte, hledané výrazy a způsob, jakým se stránkami interagujete.

  • Účel sběru:abychom pro vás mohli stránky přesně načíst a provádět analýzy používání stránek za účelem optimalizace našich stránek.

  • Zdroj sbírky:Shromažďováno automaticky, když vstoupíte na naše stránky pomocí souborů cookie, souborů protokolu, webových majáků, značek nebo pixelů.

  • Zveřejnění pro obchodní účely:sdílené s naším zpracovatelem Wix a obchodními partnery, jako je Meta (Facebook, Instagram), TikTok, MailerLite, Jotform a další.

Informace o objednávce

  • Příklady shromažďovaných osobních údajů:jméno, fakturační adresa, dodací adresa, platební údaje (včetně čísel kreditních karet, e-mailové adresy a telefonního čísla), dále datum narození, rodné číslo a další informace..

  • Účel sběru:poskytování produktů nebo služeb za účelem plnění naší smlouvy, zpracování vašich platebních údajů, zajištění přepravy a poskytování faktur a/nebo potvrzení objednávek, komunikace s vámi, prověřování našich objednávek z hlediska potenciálního rizika nebo podvodu, a pokud je v souladu s preferencemi, které jste s námi sdíleli, poskytování informací nebo reklamy týkající se našich produktů nebo služeb.

  • Zdroj sbírky:shromážděné od vás.

  • Zveřejnění pro obchodní účely:sdílené s naším zpracovatelem Wix, Shopify a obchodními partnery, jako je Meta (Facebook, Instagram), TikTok a další.

Informace o zákaznické podpoře

  • Příklady shromažďovaných osobních údajů: jméno, e-mailová adresa a telefonní číslo

  • Účel sběru:poskytování zákaznické podpory.

  • Zdroj sbírky:shromážděné od vás.

Stránky nejsou určeny pro osoby mladší 15. Osobní údaje od dětí neshromažďujeme záměrně. Pokud jste rodič nebo opatrovník a domníváte se, že nám vaše dítě poskytlo osobní údaje, kontaktujte nás na níže uvedené adrese a požádejte o vymazání.

Sdílení osobních údajů

Vaše osobní údaje sdílíme s poskytovateli služeb, aby nám pomohli poskytovat naše služby a plnit naše smlouvy s vámi, jak je popsáno výše. Například:

  • Používáme Wix k provozu našeho internetového obchodu.

  • Vaše osobní údaje můžeme sdílet, abychom vyhověli platným zákonům a předpisům, reagovali na předvolání, příkaz k prohlídce nebo jinou zákonnou žádost o informace, které obdržíme, nebo jinak chránili naše práva.

Behaviorální reklama

Jak je popsáno výše, používáme vaše osobní údaje k tomu, abychom vám poskytovali cílené reklamy nebo marketingovou komunikaci, o které se domníváme, že by vás mohla zajímat. Například:

  • Používáme službu Google Analytics, která nám pomáhá pochopit, jak naši zákazníci používají web. Další informace o tom, jak společnost Google používá vaše osobní údaje, naleznete zde:https://policies.google.com/privacy?hl=en. Ze služby Google Analytics se můžete odhlásit také zde:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  • Informace o vašem používání webu, vašich nákupech a interakci s našimi reklamami na jiných webových stránkách sdílíme s našimi reklamními partnery. Některé z těchto informací shromažďujeme a sdílíme přímo s našimi reklamními partnery a v některých případech pomocí souborů cookie nebo jiných podobných technologií (s nimiž můžete souhlasit v závislosti na vaší poloze).

Další informace o tom, jak funguje cílená reklama, naleznete na vzdělávací stránce iniciativy Network Advertising Initiative ("NAI") na adresehttp://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Z cílené reklamy se můžete odhlásit takto:

Kromě toho se můžete odhlásit z některých z těchto služeb tím, že navštívíte portál pro odhlášení Digital Advertising Alliance na adrese:http://optout.aboutads.info/.

Používání osobních údajů

Vaše osobní údaje používáme k tomu, abychom vám poskytovali naše služby, což zahrnuje: nabízení produktů k prodeji, zpracování plateb, dopravu a plnění vaší objednávky a informování o nových produktech, službách a nabídkách.

Právní základ

V souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů ("Ochrana osobních údajů ("), pokud jste rezidentem Evropského hospodářského prostoru ("EHP"), zpracováváme vaše osobní údaje na základě následujících právních předpisů:

  • Váš souhlas;

  • Plnění smlouvy mezi vámi a Stránkou;

  • Dodržování našich zákonných povinností;

  • K ochraně vašich životně důležitých zájmů;

  • plnit úkoly prováděné ve veřejném zájmu;

  • Pro naše oprávněné zájmy, které nepřevažují nad vašimi základními právy a svobodami.

Udržování

Když zadáte objednávku prostřednictvím webu, uchováme vaše osobní údaje pro naše záznamy, pokud a dokud nás nepožádáte o vymazání těchto informací. Další informace o vašem právu na výmaz naleznete v části "Vaše práva" níže.

Automatické rozhodování

Pokud jste obyvatelem EHP, máte právo vznést námitku proti zpracování založenému výhradně na automatizovaném rozhodování (které zahrnuje profilování), pokud má toto rozhodování pro vás právní účinky nebo vás jinak významně ovlivňuje.

My NE]zapojit se do plně automatizovaného rozhodování, které má právní nebo jinak významný vliv na používání údajů o zákaznících.

Náš zpracovatel  používá omezené automatizované rozhodování, aby zabránil podvodům, které na vás nemají právní nebo jinak významný vliv.

Mezi služby, které zahrnují prvky automatizovaného rozhodování, patří:

  • Dočasný seznam zakázaných adres IP přidružených k opakovaným neúspěšným transakcím. Tento seznam odpůrců přetrvává po malý počet hodin.

  • Dočasný seznam zakázaných kreditních karet spojených s IP adresami, které jsou na seznamu odepřeny. Tento seznam odpůrců přetrvává po malý počet dní.

 

Vaše práva

GDPR

Pokud jste obyvatelem EHP, máte právo na přístup k osobním údajům, které o vás uchováváme, na jejich přenesení do nové služby a na žádost o opravu, aktualizaci nebo vymazání vašich osobních údajů. Pokud byste chtěli tato práva uplatnit, kontaktujte nás prostřednictvím níže uvedených kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje budou nejprve zpracovány v Irsku a poté budou převedeny mimo Evropu k uložení a dalšímu zpracování, včetně Kanady a Spojených států.

Používáním našich webových stránek vy (návštěvník) souhlasíte s tím, že umožníte třetím stranám zpracovávat vaši IP adresu za účelem určení vaší polohy pro účely převodu měny. Souhlasíte také s tím, že tato měna bude uložena v souboru cookie relace ve vašem prohlížeči (dočasný soubor cookie, který se automaticky odstraní, když zavřete prohlížeč). Děláme to proto, aby vybraná měna zůstala při procházení našich webových stránek vybraná a konzistentní, aby se ceny mohly převést na vaši (návštěvníkovu) místní měnu.

CCPA

Pokud jste obyvatelem Kalifornie, máte právo na přístup k osobním údajům, které o vás uchováváme (známé také jako "právo vědět"), na jejich přenesení do nové služby a na žádost o opravu, aktualizaci nebo vymazání vašich osobních údajů. Pokud byste chtěli tato práva uplatnit, kontaktujte nás prostřednictvím níže uvedených kontaktních údajů.

Pokud byste chtěli určit oprávněného zástupce, který by tyto žádosti odeslal vaším jménem, kontaktujte nás na níže uvedené adrese.

Cookies

Cookie je malé množství informací, které se stáhnou do vašeho počítače nebo zařízení, když navštívíte naše stránky. Používáme řadu různých souborů cookie, včetně funkčních, výkonnostních, reklamních a sociálních médií nebo obsahových souborů cookie. Soubory cookie zlepšují váš zážitek z prohlížení tím, že umožňují webovým stránkám zapamatovat si vaše akce a preference (jako je přihlášení a výběr oblasti). To znamená, že tyto informace nemusíte znovu zadávat pokaždé, když se vrátíte na web nebo procházíte z jedné stránky na druhou. Soubory cookie také poskytují informace o tom, jak lidé používají webové stránky, například zda je to jejich první návštěva nebo zda jsou častými návštěvníky.

Následující soubory cookie používáme k optimalizaci vašeho zážitku na našich stránkách a k poskytování našich služeb.

Cookies nezbytné pro fungování Obchodu

Jméno

Funkce

_ab

Používá se v souvislosti s přístupem k admin.

_secure_session_id

Používá se ve spojení s navigací ve výloze.

vozík

Používá se ve spojení s nákupním košíkem.

cart_sig

Používá se v souvislosti s pokladnou.

cart_ts

Používá se v souvislosti s pokladnou.

checkout_token

Používá se v souvislosti s pokladnou.

tajný

Používá se v souvislosti s pokladnou.

secure_customer_sig

Používá se v souvislosti s přihlášením zákazníka.

storefront_digest

Používá se v souvislosti s přihlášením zákazníka.

_shopify_u

Používá se k usnadnění aktualizace informací o zákaznickém účtu.

Přehledy a analytika

Jméno

Funkce

_tracking_consent

Předvolby sledování.

_landing_page

Sledování vstupních stránek

_orig_referrer

Sledování vstupních stránek

_s

Shopify analytika.

_shopify_s

Shopify analytika.

_shopify_sa_p

Shopify analytika týkající se marketingu a doporučení.

_shopify_sa_t

Shopify analytika týkající se marketingu a doporučení.

_shopify_y

Shopify analytika.

_y

Shopify analytika.

 

Doba, po kterou soubor cookie zůstává ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, závisí na tom, zda se jedná o "trvalý" nebo "relační" soubor cookie. Soubory cookie relace trvají, dokud nepřestanete procházet, a trvalé soubory cookie trvají, dokud nevyprší jejich platnost nebo nejsou smazány. Většina souborů cookie, které používáme, je trvalá a vyprší mezi 30 minutami a dvěma lety od data jejich stažení do vašeho zařízení.

Soubory cookie můžete ovládat a spravovat různými způsoby. Mějte prosím na paměti, že odstranění nebo blokování souborů cookie může negativně ovlivnit vaši uživatelskou zkušenost a části našich webových stránek již nemusí být plně přístupné.

Většina prohlížečů automaticky přijímá soubory cookie, ale můžete si zvolit, zda chcete soubory cookie přijmout nebo ne, prostřednictvím ovládacích prvků prohlížeče, které se často nacházejí v nabídce "Nástroje" nebo "Předvolby" vašeho prohlížeče. Další informace o tom, jak změnit nastavení prohlížeče nebo jak blokovat, spravovat nebo filtrovat soubory cookie, naleznete v souboru nápovědy prohlížeče nebo prostřednictvím takových webů, jako jsouwww.allaboutcookies.org.

Dále upozorňujeme, že blokování souborů cookie nemusí zcela zabránit tomu, jak sdílíme informace s třetími stranami, jako jsou naši reklamní partneři. Chcete-li uplatnit svá práva nebo se odhlásit z určitého použití vašich informací těmito stranami, postupujte podle pokynů v části "Behaviorální reklama" výše.

Do Not Track

Vezměte prosím na vědomí, že vzhledem k tomu, že neexistuje konzistentní průmyslové chápání toho, jak reagovat na signály "Do Not Track", neměníme naše postupy shromažďování a používání údajů, když detekujeme takový signál z vašeho prohlížeče.

Změny

Tyto Zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat, aby odrážely například změny našich postupů nebo z jiných provozních, právních nebo regulačních důvodů.

Kontakt

Pro více informací o našich postupech v oblasti ochrany osobních údajů, pokud máte dotazy nebo pokud chcete podat stížnost, kontaktujte nás e-mailem na adrese info@digiton.agency nebo poštou pomocí níže uvedených údajů:

Hoštejn 112, 789 01 Zábřeh , Česko

Poslední aktualizace: 18.03.2022

Pokud nejste spokojeni s naší odpovědí na vaši stížnost, máte právo podat stížnost u příslušného úřadu pro ochranu údajů. Můžete se obrátit na místní úřad pro ochranu osobních údajů nebo na náš dozorový úřad zde: https://ico.org.uk/make-a-complaint/